ОСТАННІ НОВИНИ

На «Львівському хлібзаводі №5» встановили тунельну піч для випічки батонів

|

ВАТ «Концерн Хлібпром» впровадив на дочірньому підприємстві «Львівський хлібзавод №5» нове сучасне обладнання – тунельну піч для випікання батонів. Про це повідомила прес-служба ВАТ «Концерн Хлібпром» . Нове обладнання дозволить значно покращити якісні показники продукції підприємства, та забезпечити підвищення продуктивності лінії на 20-30 відсотків завдяки оптимальній синхронізації з розстійним агрегатом.

Нова піч на дочірньому підприємстві «Львівський хлібзавод №5» це ще один крок виконання власної комплексної програми модернізації підприємств, які належать до структури ВАТ «Концерн Хлібпром».

„Вимоги споживачів до якості продукту постійно зростають. Звідси й висновок, що найкраще обладнання – це нове обладнання”, – зазначив генеральний директор ВАТ «Концерн Хлібпром» Вадим Вишневський.

ВАТ «Концерн Хлібпром» є одним із найбільших національних виробників хліба і об`єднує 14 хлібозаводів та 2 комбінати хлібопродуктів з п’яти областей України. Підприємства ВАТ “Концерн Хлібпром” виготовляють понад 300 тон хлібобулочних виробів на добу і понад сто тисяч тон на рік. Компанія займає близько 4,7% національного ринку хлібопродуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *