Найбільше порушують транспортне законодавство України молдавани

|

Громадяни Молови є лідерами за числом порушень у сфері транспортного законодавства України, повідомив під час наради щодо посилення контрольних функцій за здійсненням міжнародних перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом в пунктах пропуску через державний кордон Західного регіону України перший заступник директора Служби міжнародних автомобільних перевезень Володимир Мельник.

При здійсненні вантажних та пасажирських перевезень повідомив, що за п’ять місяців 2006 року загалом виявлено 1700 порушень чинного транспортного законодавства і більше порушень є зі сторони іноземних перевізників. При перевезенні вантажів автомобільним транспортом найчастішими порушеннями є: відсутність дозвільних документів на міжнародні автомобільні перевезення, відсутність сертифікатів на транспортні засоби, відсутність ліцензій та ліцензійних карток на право надання послуг з міжнародних перевезень.

Присутні начальники митниць відзначили, що зроблено ряд необхідних заходів для спрощення проїзду туристичних автобусів, які здійснюють регулярні рейси у період літніх відпусток, передає прес-служба Львівської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *