ОСТАННІ НОВИНИ

Міськвиконком розглядатиме питання про ремонт покрівель житлових будинків

|

Члени міського виконавчого комітету Львівської міської ради завтра під час чергового засідання розглядатимуть питання “Про хід виконання Програми ремонту покрівель житлових будинків, що є у власності територіальної громади м.Львова, на період 2005 – 2009 років”. Про це повідомила прес-служба міськради.

Начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган доповідатиме про систематизацію транспортних потоків у м.Львові, а начальник управління охорони історичного середовища Андрій Левик – про затвердження проекту регенерації кварталів середмістя. Про наслідки комплексної ревізії виконання бюджету Личаківського району доповість начальник відділу аудиту бюджетних програм КРУ у Львівській області Т.Фік.

На засіданні виконкому також заплановано заслухати звіти про виконання протокольних доручень Серед них – звіт про виконання протокольного доручення про розірвання угоди з рекламодавцем та демонтування рекламного щита на підпірній стінці на вулиці Сахарова. Начальник управління праці Ганна Ямброс поінформує членів виконкому про доопрацювання проекту рішення “Про хід викоання Програми створення у м.Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами, провівши реальний аналіз Програми.

Заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів звітуватиме про створення робочої групи та доопрацювання проекту рішення “Про оздоблення фасадів будинків, у яких проводиться реконструкції нежитлових приміщень”, а також про проведення службового розслідування щодо посадових осіб, які надавали дозволи на пробивання отворів для дверей і вікон, погоджували проект, підписували акт державної приймалної комісії для прийняття в уекплуатацію приміщення курсів підготовки водіїв на вул.Київській, 25.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *