ОСТАННІ НОВИНИ

Горлач звернеться до ФДМУ з проханням допомогти зупинити розкрадання “Сільмашу”

|

Голова спостережної ради ВАТ «Сільмаш» та керівник регіонального представництва ФДМУ Наталія Горлач передала до правоохоронних органів акти про відсутність документів та печаток підприємства, що було виявлено під час інвентаризації. Про це вона повідомила «Львівському порталу».

За словами Н.Горлач, коли призначали нове керівництво підприємства, то в кабінеті екс-керуючого санацією не було жодного документа і печаток, відтак про це склали акт і передали у правоохоронні органи.

Крім того, вона оповіла, що звертатиметься в центральний апарат ФДМУ, аби там допомогли зупинити розкрадання підприємства. За словами Н.Горлач, на кінець санації на рахунку підприємства було чотири мільйони гривень, а після призначення П.Онищака на рахунку вже було 200 тисяч гривень.

Н.Горлач також повідомила, що до неї прийшло повідомлення про те, що рішенням суду вона має заплатити штраф у 340 гривень за те, що передала атрибути підприємства третій особі, тобто П.Онищакові. Голова спостережної ради зазначила, що нічого про це позов не знала, але є інформація, що його ініціював один із акціонерів підприємства, який раніше був причетний до санації заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *