ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво міста та області завтра о 8-й ранку зустрінеться з мешканцями Грибович

|

Робоча нарада, присвячена вирішенню проблемних питань грибовицького сміттєзвалища, в якому взяли участь голова облдержадміністрації Петро Олійник, голова обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, начальники профільних управлінь та сільські голови, відбулася сьогодні в приміщенні ЛОДА. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Петро Олійник зазначив, що незважаючи на виключну компетенцію міської влади в цьому питанні, обласна адміністрація усвідомлює усю глобальність цієї проблеми як для міста Львова, та і для Львівської області загалом. Він повідомив про розмову із міністром охорони навколишнього природного середовища Павлом Ігнатенком, на якій було погоджено усі питання фінансування на поточний рік.

Андрій Садовий сказав, що міська влада профінансує усі проекти існуючого плану заходів щодо вирішення проблеми грибовицького сміттєвалища.

Голови сільських рад подали свій варіант вирішення проблеми, який вони вбачають у рекультивації першочергових зон сміттєзвалища та виділення нової ділянки, куди можна перенести сміттєзвалище.

Учасники наради домовились про зустріч із громадою села Великі Грибовичі, яка відбудеться завтра о 8.00 на сміттєзвалищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *