ОСТАННІ НОВИНИ

Юридичне управління міськради готує заперечення проти позову Присяжного

|

Представник Львівської міської ради сьогодні не міг прийти на попереднє судове засідання по справі за адміністративним позовом архітектора Костянтина Присяжного до міського голови Львова Андрія Садового лише тому, що запізно отримав ухвали про відкриття провадження у цій справі. Крім того, як повідомила “Львівському порталу” прес-служба міськради, зараз у юридичному управління готується заперечення проти позову архітектора К. Присяжного.

Як йдеться у повідомленні, дана ухвала надійшла сьогодні о 10.49 ранку, а слухання було призначене на 11 годину. Тому, з об’єктивних причин, працівник юридичного управління, який повинен представляти інтереси міського голови не зміг з’явитися на попереднє судове засідання .

„Я повернувся з наради о 12.30, відповідно фізично не зміг відвідати засідання, але навіть якби я не був на нараді, все одно нереально отримати ухвали за десять хвилин до початку засідання, до нього ж потрібно готуватися”, – зазначив у коментарі Мирослав Гавриляк, заступник начальника юридичного управління.

Нагадаємо, що сьогодні мало б відбутись попереднє судове слухання у справі про визнання неправомірним розпорядження №396 від 27.04.2006 р. міського голови «Про продовження ремонтних робіт на площі Ринок», однак його перенесли на 5 липня через те, що не було представників міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *