ОСТАННІ НОВИНИ

Найвразливішими для наркодилерів є школи та ПТУ

|

Найвразливішими місцями з огляду на небезпеку потрапляння туди наркотиків є школи і ПТУ, повідомив сьогодні під час брифінгу начальник УБНОН УМВСУ у Львівській області Василь Возняк. За його словами, продавці наркотиків намагаються дістатися в ці учбові заклади і, як це не прикро, часами туди потрапляють.

В.Возняк розповів, що цього року виявили мережу продажу легких наркотиків в одному з ПТУ і вона була досить розгалуженою. На думку міліціонера, працівники освіти ще недооцінюють небезпеку проникнення наркотиків до шкіл та ПТУ, а міліція не може забезпечити присутність своїх працівників у кожному з навчальних закладів.

Небезпека тим грізніша, що переважна більшість наркоманів, це люди до 30 років і чверть із них – це жінки. За даними В.Возняка, Львівська область не є “лідером” за числом наркоманів серед регіонів України, однак темпи розвитку цього явища дуже серйозні. Якщо у 2000 році було поставлено на облік 360 осіб, причетних до незаконних операцій з наркотичною сировиною, то вже цього року таких осіб є удесятеро більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *