ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові урочистості до 5-річчя візиту Івана Павла ІІ

|

Урочистості, присвячені 5-річчю приїзду Папи Римського Івана Павла ІІ до Львова, відбудуться завтра, 25 червня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

О9 годині ранку біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці буде відправлено Акафіст до Пресвятої Богородиці. О 10.00 Арх и єпископ Львівський Ігор Возьняк відправить Святу Літургію та звернеться зі словом до усіх присутніх. А після цього відбудеться освячення хреста дзвіниці церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Згодом миряни зможуть насолодитися концертною програмою, у якій братимуть участь вокально-хореографічні ансамблі „Панночка”, „Діти майбутнього”, „Сонечко” та переможці конкурсу „Пісня серця”.

Цього ж дня, о 17.30 в цокольному приміщенні храму відкриється виставка творів молодих художників „Молодь Папі”.

О 18.00 буде відправлено молебень до Христа-Спасителя.

Наприкінці дня виступить тріо священиків „Новий час”, яке виконає сучасні духовні пісні в естрадному виконанні та молодий львівський співак Тарас Курчик.

Як повідомив парох церкви Різдва Пресвятої Богородиці Орест Фредина, на ці святкування очікується прибуття великої кількості мирян з усієї єпархії. Для більшої зручності площу перед церквою буде розділено на два сектори.

До вирішення організаційних питань долучилася і Сихівська райадміністрація. Це стосувалося, насамперед, прибирання території перед храмом, медичного забезпечення, встановлення турнікетів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *