ОСТАННІ НОВИНИ

День молоді та День Конституції святкуватимуть разом

|

У середу, 28 червня, з нагоди Дня Конституції та Дня молоді відділ молоді Львівської міської ради проводить у Парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького низку цікавих молодіжних заходів, передає прес-служба міської ради з посиланням на відділ молоді.

Зокрема, на літній сцені відбуватиметься фестиваль “Козацькі забави”, який розпочнеться о 16.00 год. У програмі фестивалю – перетягування каната, перетягування “горбатих запорожців”, піднімання діжки, поїдання вареників. На цій же сцені з 19.00 год. до 22.00. год. проходитиме концерт сучасної української музики за участю відомих львівських співаків.

На майданчику, що знаходиться за літньою сценою будуть влаштовані пивні конкурси (з 16.00 год. до 18.00 год.). О 18.00 год. на цьому ж майданчику розпочнеться молодіжна дискотека. У програмі різноманітні шоу, зокрема, битва ді-джеїв. Для любителів спорту відділ молоді організовує два заходи. На майданчику при вході в парк організовується спортивне свято – фінал із тайського боксу серед молоді. Розпочнеться це святкове дійство о 16.00 год. А на іншому майданчику парку проходитиме фінал чемпіонату із стрітболу (початок о 14.00 год.) серед команд управління дитячих та юнацьких молодіжних клубів м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *