ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати заборонили гральні автомати в переходах та магазинах

|

Прийняття ухвали „Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у Львові”, яку підтримали більше 70 міських обранців, депутатський корпус зустрів оваціями. Відповідно до неї вже на наступному засіданні головний міліціонер міста має доповісти про хід перевірки суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються гральним бізнесом, на наявність ліцензії.

Ухвала також забороняє організовувати азартні ігри та розміщувати гральні автомати в закладах охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, у приміщеннях органів державної влади та місцевого самоврядування, в будівлях підприємств, установ та організацій, що належать до власності міста, у підземних переходах, на зупинках громадського транспорту, на вулицях та у парках, у приміщеннях відкритих для огляду ззовні, у закладах роздрібної торгівлі та громадського харчування, а також в малих арітектурних формах в центральній частині міста.

Підприємцям, які займаються організацією грального бізнесу, міська рада рекомендувала добровільно припинити незаконну діяльність, забороняти участь в азартних іграх осіб віком до 18 років та придбати торгові патенти на ведення грального бізнесу за місцем провадження господарської діяльності, тобто у Львові.

Ухвалою також передбачене утворення упродовж двох тижнів спеціальної комісії з представників управлінь міської ради, районних адміністрацій, муніципалів, надзвичайників та міської СЕС. Передбачається, що комісія здійснюватиме моніторинг функціонування закладів грального бізнесу та координуватиме впорядкування розміщення закладів азартних ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *