ОСТАННІ НОВИНИ

Перший випуск у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності

|

Перших 238 випускників вийшли сьогодні з Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. „Всі 100 відсотків випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, включно з тих, що вчаться на контрактній основі, будуть працевлаштовані,” – пообіцяв заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій України Анатолій Медвідь під час брифінгу на урочистостях з нагоди випуску..

Щодо розподілу кадрів, то він сказав, що це залежить від міністерського плану, однак перш за все, братимуться до уваги бажання самих випускників. Вузів такого типу, що підпорядковуються МНС, в Україні три: Харківський, Черкаський та Львівський.

На закиди журналістів, що на території Кам’янко-Буського району знаходиться склад із залишками вибухонебезпечних предметів і не вжито жодних заходів для їх утилізації, гість свята сказав, що за цей інцидент відповідальність несе місцева влада, а також звинуватив людей, котрі намагаються заробити гроші на торгівлі цими предметами. І додав, що такі проблеми є не лише на Львівщині. Він також торкнувся питання гудронів, завезених із Угорщини і залишених поблизу міста Берегово, що на Закарпатті. За словами А. Медвідя, керівник їх міністерства В. Балога дав розпорядження зайнятися утилізацією цих відходів. Точної дати вирішення проблеми він не назвав, але відкинув будь-які припущення про те, що місцева влада навмисно перешкоджає справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *