ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив театру ЗахОК вимагає звільнення директора

|

Колектив Драматичного театру Західного оперативного командування вимагає звільнити директора театру Миколу Лисюка, – про це зазначили представники колективу театру в інформації для ЗМІ.

В інформації зокрема йдеться про те, що «велику негативну роль у загостренні конфлікту відіграв директор театру М.Лисюк. 31 травня він звільнив 17 працівників, при цьому грубо порушивши низку законів: працівники були звільнені не за 36, а за 40 ст. КЗпП; без виплати заробітної плати та компенсації; було звільнено працівницю, в якої меншій дитині виповнилося один рік вісім місяців. Він заборонив проводити голодування у театрі та наказав черговим не впускати в приміщення працівників театру та журналістів. Також він заявив, що на зло акторам розведе на подвір’ї театру вогнище і спалить усі театральні костюми. Його ставлення до працівників презирливе. Щодня своїми діями та словами М.Лисюк принижує нашу професійну та людську гідність”.

Зважаючи на вищенаведене, колектив вважаємо за неприпустиме залишати М.Лисюка в театрі та вимагає його термінового звільнення з посади директора Драматичного театру Західного оперативного командування, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *