ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада виступила проти коаліції з Партією Регіонів

|

Депутати Львівської обласної ради виступили проти коаліції з Партією Регіонів і закликали лідерів БЮТ, „Нашої України” та СПУ якомога скоріше сформувати довгоочікувану більшість у Верховній Раді України. Текст звернення, який також скерують Президентові та Прем’єр-міністрові України, підтримало 88 депутатів.

Коментуючи сьогоднішнє рішення обласної ради, депутат Олег Тягнибок заявив, що воно вкотре підтвердило здатність Львівщини оперативно реагувати на політичну ситуацію в країні. Він також звернув увагу своїх колег на те, що сьогодні відбувається засідання „Нашої України”, де вирішується питання можливості утворення коаліції з Партією Регіонів. „Усе стане відомо завтра. У разі підписання коаліції з Регіонами „Свобода” залишає за собою право закликати громадськість до масових акцій непокори”, – заявив депутат.

А представник Громадянської Партії „Пора” Андрій Рожнятовський заявив, що у випадку утвореня коаліції-2 його політична сила розцінюватиме події листопада-грудня 2004 року як введення населення в оману.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *