ОСТАННІ НОВИНИ

Гральні автомати за тиждень заберуть з львівських вулиць

|

Міська рада за тиждень має намір демонтувати ті гральні автомати, які знаходяться поза межами приміщень. Про це під час громадського обговорення регламентування роботи грального бізнесу повідомив депутат Львівської міської ради, член фракції «Пора» Анатолій Забарило.

За його словами, якщо власники таких автоматів не зроблять це самі, їх представники влади демонтують у присутності громадськості та міліції. Після цього такі автомати зберігатимуть у Музеї техніки.

Забарило також зазначив, що у Львові варто було б ввести мораторій на розвиток грального бізнесу. «У нас гральних автоматів уже стільки, як а Америці — 2,5 на тисячу осіб», — наголосив він.

Депутат звернув увагу на доцільності видачі ліцензій на ведення грального бізнесу безпосередньо у Львові, а не у Києві. За його словами, це суттєво поповнило б місцевий бюджет. Сьогодні отримання ліцензії обходиться власникам грального бізнесу у 30 тисяч євро.

Проект ухвали «Про затвердження порядку розміщення закладів грального бізнесу у Львові» щодо встановлення гральних автоматів у центрі міста на відкритих майданчиках, у малих архітектурних формах, розглядатимуть на наступній сесії Львівської міської ради, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *