ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко переконаний, що Ющенко внесе кандидатуру Тимошенко на пост прем’єра

|

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко переконаний, що президент України налаштований внести до парламенту кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра України. Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з журналістами у Львові.

“Чи стане Тимошенко прем’єром – залежить від неї – якщо вона зуміє не зробити своїх партнерів своїми ворогами, то вона стане прем’єр-міністром. Але для цього треба припинити публічне ображання тих, навіть не дуже любимих нею політиків з помаранчевого табору. Скажу найбільш дражливу річ – Порошенко має 20 штиків у парламенті, тож постійно оголошувати його головним ворогом і загрозою демократії в Україні – нерозумно. Звичайно, що точка зору, що в “Нашій Україні” зібралися корупціонери, бездарі та пройдисвіти, але саме тому вони повинні підтримати мене на прем’єра – це суто жіночка логіка, але політично це не правильно” – наголосив він.

Ю.Луценко висловив сподівання, що вже наступного тижня такі події можуть відбутися в українському парламенті. “Я сподіваюся, що упродовж наступного тижня такі події у парламенті відбудуться і ми всі будемо очевидцями того, як депутати продемонструють можливість домовитися між собою” – сказав він.

Проте він також зазначив, що не можна виключати інших варіантів коаліції. “Звичайно, не можна виключати інших видів коаліції. Якщо Тимошенко не підтримають у парламенті, я кажу це без жодного бажання, це дуже негативний результат для політиків України, то не можна виключати, що парламент шукатиме інші форми конфігурації” – підкреслив Ю.Луценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *