ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтують кіоски

|

Львівські журналісти сьогодні мали нагоду взяти участь у черговому рейді робочої групи, створеної у Галицькій районній адміністрації на виконання доручення міського голови Львова стосовно ліквідації несанкціонованої торгівлі у Львові. У результаті рейду був демонтований кіоск на вул. Городоцькій, 40. Власник цього кіоску не мав укладеного договору оренди землі і не мав дозволу на відкриття об’єкту торгівлі, про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив голова Галицької районної адміністрації Іван Лозинський, на виконання розпорядження міського голови Галицька районна адміністрація провела інвентаризацію малих архітектурних форм, розташованих у районі. Під час інвентаризації з’ясовано, що 187 МАФів у районі встановлено законно, документи на встановлення 32 МАФи зараз передані на погодження Львівській міській раді, а 22 МАФи – встановлені без відповідних документів. Складено графік демонтажу цих МАФів і на даний момент уже демонтовано 9 із цих МАФів. Як зазначає голова Галицької районної адміністрації, з деякими власниками вдається досягнути порозуміння і вони самі демонтовують МАФи, а до інших МАФів доводиться залучати техніку, щоб у примусовому порядку демонтовувати.

Також п. Лозинський зазначив, що раніше була проблема із місцями складування демонтованого майна. Зараз є спеціальні місця, де демонтоване майно після актування зберігається. Після того, як власник звертається, майно йому повертають, але він повинен сплатити кошти, витрачені на демонтаж, транспортування і зберігання його майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *