ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліція між „Нашою Україною” і Партією регіонів – вогонь і вода – Шухевич

|

«Ймовірна коаліція між блоком «Наша Україна» і Партією регіонів у нашому парламенті – це як вогонь і вода – щось непоєднуване. Або просто хтось тут мусить продатися. І питання в тому – хто? Сумніваюся, що це будуть «Регіони». Швидше, саме вони і проковтнуть «Нашу Україну»». Про це сьогодні, 16 червня, у коментарі Західній інформаційній корпорації повідомив голова УНА, багаторічний в’язень Юрій Шухевич.

За словами Ю. Шухевича, те, що Партія регіонів може стати на проукраїнські позиції є звичайною ілюзією.

«Наприклад, що стосується захисту української мови (адже «Регіони» хочуть ввести російську мову як другу державну) – думаю, «Наша Україна» сама готова тут іти на поступки Партії регіонів. Бо, подумайте, що ця «Наша Україна», вже будучи при владі, зробила для української мови. Чи у нас не оподатковуються українські книжки, як це відбувається, приміром, у Росії? Чи ми сприяємо розвитку українського телебачення, мовлення, кіно?», — зазначив лідер УНА.

Щодо питання вступу України у НАТО, щодо чого ПР та «НУ» теж мають суттєві розбіжності, Ю. Шухевич наголосив, що він особисто теж проти вступу України у Північно-Атлантичний союз. «Не хочу, аби наші хлопці стали гарматним м’ясом для Пентагону», — резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *