ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум виявив доказ порушення закону під час робіт на площі Ринок

|

Громадський форум Львова виявив доказ ігнорування закону під час проведення робіт на площі Ринок. Так, за інформацією прес-служби Громадського форуму, 6 червня Інспекцією з державного архітектурно-будівельного контролю було видано припис Управлінню капітального будівництва Львівської міськради. У результаті проведеної перевірки Інспекція з держархбудконтролю з’ясувала, що «ремонтно-будівельні роботи з реконструкції площі Ринок, із заміни трамвайної колії ведуться без проекту, погодженого у встановленому порядку, дозволу Інспекції Держархбудконтролю».

Інспекція звернулася до Управління капітального будівництва з пропозицією припинити виконання будь-яких робіт до погодження проекту, отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

У приписі зазначено особливі умови: «за ухилення або невчасного виконання цього припису підприємство (об’єднання, установа, організація) несе відповідальність, передбачену ст. 1 Закону України «Про відповідальність підприємств, їх об’єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування».

Припис підписано виконувачем обов’язків начальника Інспекції Держархбудконтролю М. Нагірним .

Як йдеться у повідомленні, факт видачі припису ще раз засвідчує, що, санкціонуючи фактичну руйнацію архітектурного ансамблю, міська влада діяла і продовжує діяти поза правовим полем, ігнорує закон і думку громадськості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *