ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни ризикують залишитись без гарячої води

|

Про ймовірне припинення подачі гарячої води мешканцям Львова повідомляють два теплопостачальні підприємства міста „Львівтеплоенерго та „Залізничтеплоенерго”. Учора УМГ «Львівтрансгаз» ДК «Укртрансгаз» суттєво обмежили їм газопостачання у зв’язку з великими боргами – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Гарячої води у помешкннях львів’ян може не бути до моменту відновлення подачі природного газу з достатнім рівнем тиску. Львівські теплопостачальні підприємства просять вибачення у споживачів за можливі тимчасові незручності. Однак, водночас наголошують, що проблеми з газовиками у них виникли через неповні розрахунки споживачів за послуги з теплопостачання.

Як повідомила “Львівський портал” керівник прес-служби “Львівтеплоенерго” Оксана Гнатишин, заборгованість у підприємства виникла відразу з двох причин – через ріст цін на газ і відповідно нерентабельний тариф на теплову енергію, а також у зв`язку з заборгованістю міського бюджету щодо відшкодування втрат підприємства через застосування збиткового тарифу. На сьогодні місто заборгувало “Львівтеплоенерго” 21 мільйон 274 тисяч гривень.

З початку року львівські тепловики розрахувалися перед газовиками на 70%. А рівень розрахунків населення перед „Львівтеплоенерго” та „Залізничтеплоенерго” становить 89%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *