ОСТАННІ НОВИНИ

Суд «Формули» та міськвиконкому знову перенесли

|

Господарський суд Львівської області вкотре переніс на невизначений термін розгляд справи за позовом ТзОВ «Формула» до міського виконавчого комітету Львова щодо скасування чотирьох рішень міськвиконкому про встановлення тарифів на теплопостачання у місті.

«Судовий процес, котрий міг би закінчитись за півроку, триває вже понад два з половиною роки. Це ганьба нашого правосуддя. У мене є усі підстави говорити, що монополісти й надалі продовжують обдирати мешканців Львова», – заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації керівник «Формули», депутат Львівської міської ради Теодор Дяків.

«Складається враження, що колегія суддів просто провокує позивача – щоб затягнути судовий процес. Сьогодні перерву у судовому засіданні оголосили у зв’язку із заявленим клопотанням «Львівтеплоенерго» про необхідність експертизи висновків антимонопольного комітету щодо даного питання. Таке клопотання не може бути задоволеним в принципі, бо це незаконно», – наголосив Т.Дяків.

За його словами, «відбувається кругова порука між органами місцевого самоврядування і судовими органами». «У цьому сенсі Майдан нічого не змінив. Проте, «Формула» продовжуватиме свою участь у судовому процесі, навіть коли той триватиме 10 чи 15 років», – резюмував Т.Дяків.

23 січня 2004 року рішенням виконкому Львівської міської ради за №23 було затверджено нові, більш високі (на 44,35%), тарифи на послуги із забезпечення водою та відведення стоків. З 1 березня 2004 року один куб поданої води й один куб відведених стоків для населення мав коштувати 1,66 грн., а для юридичних осіб – 5,58 грн. Виконком спочатку скасував, але 27 лютого того ж року – підтвердив правильність свого рішення. ТзОВ «Формула» вже понад два роки домагається у суді скасування незаконного рішення міськвиконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *