ОСТАННІ НОВИНИ

Центр соцільної адаптації розширить межі своєї діяльності

|

В рамках проекту „Ковчег” щодня, крім вихідних, вулицям Львова їздить атобус з соціальними працівниками, які допомагають безпритульним дітям. Так зараз „благодійний автобус” їздитиме частіше та намагатиметь охопити більшу кількість „дітей вулиці”, про це сьогодні повідомила заступник директора Центру соціальної адаптації і керівник проекту „Ковчег” Ірина Гнат.

За її словами, в цьому автобусі малюків оглядають медсестри, якщо потрібно відвозять до лікарень та годують.

Наразі автобус має лише три зупинки – вокзал, Порохова вежа та на Сихові. В літній сезон їх кількість планують збільшити, водночас має збільшитися і кількість рейсів. Взагальному за день працівники такого автобуса працюють з майже 80 дітьми, які заробляють гроші жебрацтвом.

За словами Ірини Гнат, організація взаємодіє з службою у справах неповнолініх при ЛОДА, Відділом кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВСУ у Львівській області. Проте фінансова допомога надходить лише з-за кордону і грандів.

До речі, центр соціальної адаптації – це громадська організація, під егідою якої знаходяться три проекти: опіка колишніми в’язнями, робота з жінками, які потерпають від побоїв у сім’ях і діти вулиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *