ОСТАННІ НОВИНИ

Родини українців, що працюють в Італії йтимуть пішки до Зарваниці

|

В рамках Всеукраїнської прощі родин, Українська Греко-Католицька Церква міста Болоньї (Італія) та Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії організовують пішу прощу родин українців, які працюють в Італії до Зарваниці. Повідомляє офіційний сайт УГКЦ. Проща проходитиме з 7 до 16 липня і розпочнеться у Самборі.

Організатори просять паломників із собою мати молитовник, вервицю або чотки, плащ-накидку від дощу, спальник або коц, змінне взуття та одяг, ложку і горнятко, гроші на повернення та на незаплановані витрати, специфічні медикаменти. Рекомендують іти в кросівках.

Дорогою будуть заходити до усіх храмів. Паломництво буде супроводжуватись автомобілем, в котрому можна буде отримати першу медичну допомогу, здати багаж тощо. Нічліги будуть по родинах та школах. Харчування організовують парафіяни.

Повернення із Зарваниці до Самбора, у неділю, автобусом по маршруту проходження, за власний кошт.

Бажаючих іти відстань (240 км.), а також тих, які приєднаються по дорозі, просять звертатися до священиків: о. В. Поточняка, (0039)328.029.4723 (в Італії) , о. І. Козанкевича (0038)067.749.7756, або за тел.: (0038)-032.44-359.45 (в Україні).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *