ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада Львова звернеться до Президента з приводу підвищення цін на енергоносії

|

Наступного четверга міська рада Львова розглядатиме проект звернення до Президента щодо ситуації з цінами на енергоносії в Україні. Подібне звернення до Президента вже направила Асоціація міст України – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Львів як член Асоціації міст України підтримує її рішення, зокрема і про звернення до суду. На останньому засіданні, яке відбувалося минулої п’ятниці у Дніпропетровську, я запропонував мерам інших міст провести спільну зустріч з керівниками фракцій у Верховній Раді, аби заручитися їхньою підтримкою», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, міський голова Львова спільно з мерми великих міст – членів Асоціації міст України направив звернення до Верховної Ради і Президента з проханням до 21 червня обговорити на засіданні РНБО ситуацію, що склалася довкола цін на газ. Мери міст також вирішили об’єднати зусилля і подати загальний позов на НАК «Нафтогаз України».

Члени Асоціації міст України вважають, що рішення НКРЕ підвищити з 1 липня ціни на природний газ для населення на 85% спричинить затяжну кризу в теплоенергетиці і економіці країни в цілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *