ОСТАННІ НОВИНИ

Садового запросили в Санкт-Петербург святкувати Дні Львова

|

Російське товариство ім.О.Пушкіна ініціює святкування Днів Львова у Санкт-Петербурзі і навпаки. Як повідомив прес-секретар товариства Олександр Катачин, наразі тривають перемовини про можливість проведення таких святкувань за участі міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника. Щодо конкретних заходів, то, як запевнив прес-секретар, до них справа ще не дійшла.

„Святкування Днів Львова у Санкт-Петербурзі та навпаки наразі тільки обговорюється. Жодних офіційних документів стосовно цього не підписано”, – повідомив О.Катачин.

Водночас, Російське товариство ім.О.Пушкіна у ці дні активно відзначає Дні Росії у Львові. З цієї нагоди у Російському культурному центрі відкрилася фотовиставка Євгена Фролова та виставка документів і фотоматеріалів „Відлуння великої війни”, на якій представлено колекцію старовинних фото, котрі зібрав керуючий справами Російського культурного центру Альберт Астахов.

У неділю в Російському центрі відбудеться великий концерт. А потім, як повідомив Олександр Катачин, члени товариства займуться організацією місячника Росії у Львові. Планується, що він стане щорічним заходом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *