ОСТАННІ НОВИНИ

У Феодосії у контейнерах америнканців була зброя та вибухівка – Радзієвський

|

У контейнерах з американськими наклейками, що стоять у Феодосії була зброя, зенітно-ракетні установки та вибухівка – ствердує народний депутат від фракції „Партії регіонів” Олексій Радзієвський. Такі висновки він зробив, побачивши на власні очі відкриті контейнери.

Нещодавно нардеп побував у Феодосії, де намагався як народний обранець з ’ясувати що ж насправді знаходилось у тих контейнерах, які викликали таку хвилю невдоволень у місцевого населення. Так 28 представників ПР, в числі яких був і О. Радзієвський на місці відкрили американські контейнери, де побачили, що вони пусті, однак керівник регіональної таможенної служби запевняв, що вантаж нікуди не перевозили і не забирали .

„74 контейнери не були порожніми. Їх розвантажили під покровом ночі, однак тара, яка все ж залишилась у ящиках дає підстави вважати, що там знаходилась зброя та зенітно-ракетні установки”, – сказав він.

Крім того, за його словами, останнім часом на узбережжі неподалік Феодосії почастішали випадки викидання дельфінів на берег, що, на його дкумку не випадково. Як повідомив нардеп, на цій території почастішали також випадки хімічних опіків в людей, що розвантажували ці контейнери. „В нас є підстави вважати, що в контейнерах знаходилась біологічна зброя”, – підкреслив пан Радзієвський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *