ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські „регіонали” поїхали до Феодосії

|

Члени “Партії регіонів” з усієї України з’їжджатимуться до Феодосії, аби висловити протест проти незаконного перебування американських військових на території нашої держави. Про це сьогодні повідомив народний депутат України від „Партії регіонів” Олексій Радзієвський. Так, за його словами, вчора п’ятеро „регіоналів” Львівщини поїхали туди із наметами, аби приєднатись до решти на знак протесту.

Як повідомив пан Радзієвський, люди взяли з собою необхідну атрибутику та три намети і житимуть там у польових умовах. Щодо фінансування, то львівські представники поїхали машиною, на що потратять, за його словами, 700 гривень. Аще по 24 гривні на добу їм дали для харчування.

„Це наш перший „десант”. За ним підутьй інші. Ми можемо направити туди хоч десять, хоч сто таких груп, аби лише не дати американським військовим незаконно перебувати на території України”, – сказав він.

Нагадаємо, що місцеве населення Феодосії проводить численні мітинги на знак протесту перебування американського вантажу та понад 200 громадян США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *