ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима не знає депутатів-мільйонерів

|

Депутат Львівської обласної ради Олекса Гудима не зміг назвати жодного прізвища колеги-мільйонера з облради. Таким чином він не виконав обіцянки голови ЛМО ВГО «Антикримінальний вибір» Василя Маніти, який заявив, що О.Гудима зможе назвати 15 мільйонерів-депутатів поіменно.

«Я не маю жодного відношення ані до кримінального світу, ані до антикримінального. Це якась тема для мене дуже далека. Я не знаю мільйонерів, не є бізнесменом і не маю кума чи свата в податковій», — заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації О.Гудима, коли до нього звернулися за порадою голови місцевого «Антикримінального вибору».

Більше того, О.Гудимі не лише не відомі прізвища 15 мільйонерів, він і поняття не має про того, хто апелював до його знань «Я не знаю, хто такий Василь Маніта. Можливо, є люди, які вважають мене більшим інтелектуалом, аніж я є насправді. Я є таким, яким є», — зазначив О.Гудима.

Власне щодо людей з потужними статками, які віднедавна стали депутатами облради, О.Гудима додав: «Я можу здогадуватися, хто є ймовірним мільйонером, судячи з того, який вигляд у депутатів і на яких авто вони їздять. Думаю, якщо зробити запит в податкову, то можна дізнатися про кількість мільйонерів, оскільки люди подавали декларації. Однак сумніваюся, що прізвища будуть названі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *