ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович вірить у своє світле майбутнє

|

У проекті порядку денному сьогоднішньої обласної конференції ЛОО ВО „Батьківщина” немає питання про переобрання голови Львівської обласної партійної організації. Про це повідомив голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович особисто.

За його словами, на конференції буде підсумована передвиборча діяльність ВО „Батьківщина” та ситуація стосовно наповнення рад Львівщини представниками всеукраїнського об’єднання. Окрім того відбудеться докомплектація партбюро.

Народний депутат України (БЮТ) Степан Курпіль також вважає, що на сьогоднішній конференції ВО„Батьківщина” голову обласної організації Івана Деньковича не зніматимуть.

„Мене запросили на конференцію в форматі урочистих зборів депутатів БЮТ, на котрій має бути підсумована діяльність блоку перед виборами, будуть нагороджені найбільш активні політичні діячі: не думаю що так несподівано у порядок денний може бути внесене питання про переобрання голови обласної організації”, – сказав Степан Курпіль.

Куратор Львівщини від БЮТ, нардеп Андрій Шкіль нещодавно заявив, щоне виключає можливості переобрання голови ЛОО ВО „Батьківщина” на сьогоднішній обласній конференції, повідомляє Обсерватор з посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *