ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери ВАТ “Завод “Львівсільмаш” доручили спостережній ради призначити в.о. голови правління

|

Акціонери ВАТ “Завод “Львівсільмаш” доручили спостережній ради призначити в.о. голови правління. Таке рішення було прийнято більшістю голосів сьогодні під час загальних зборів акціонерів. Як зазначила представник ФДМУ в Спостережній раді Наталія Горлач, таке рішення є правильним з огляду на те, що під час зборів не було звіту попереднього керівництва, ані не було висунуто кандидатур на посаду голови правління.

Відтак Спостережна рада призначить в.о. голови правління і зобов’яже його запропонувати членів правління та представити план дій для поліпшення ситуації на підприємстві. А затвердження голови та правління може відбутися під час наступних зборів акціонерів, які можуть відбутися не раніше, як за 45 днів від часу проведення цих зборів.

Крім того, Наталія Горлач сказала журналістам, що на збори прибули дві особи, які стверджували, що вони є легітимними представниками ЛК “Украгромашінвест”, однак повноваження одного з них були не підтверджені, оскільки був лист ФДМУ, у якому зазначалося, що легітимним представником від цієї компанії може бути лише особа, якій це доручено чинним керівником паном Куликовським, а в одного з представників було доручення, підписане паном Колганом. Відтак реєстратор не зареєстрував цього представника, а наприкінці зборів він почав вимагати протокол засідання. На думку Н.Горлач, це може свідчити про те, що рішення, прийняті під час зборів спробують оскаржити в суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *