ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий запропонував працівникам ринку "Новий" звернутися до суду

|

До пікетувальників – працівників ринку „Новий”, які зібралися сьогодні під стінами Львівської міськради, – вийшов міський голова Львова Андрій Садовий. Вислухавши пікетувальників, він зазначив: „На мою думку, ринок було продано незаконно, оскільки ніхто не питав думку людей. Поки не буде знайдено компромісу, я не дозволю проводити будівельні роботи.”

Андрій Садовий також сказав, що у вівторок, 13 червня, він підпише документи про створення комісії, яка складатиметься з представників прокуратури, податкової, Фонду держмайна, міліції для розгляду питань щодо законності продажу приміщення ринку „Інтермаркету”.


Садовий обіцяв, що виключить депутата міськради Юрія Батюка (НУ) з комісії, яка складається з членів міськради і 10 представників ринку і розглядає питання збереження статусу ринку. Виключити з комісії Батюка вимагають пікетувальники, оскільки вважають, що він відстоює інтереси „Інтермаркету”. Також депутат поводив себе з працівниками ринку некоректно, і вони вимагають, щоб він вибачився.


Андрій Садовий запропонував підприємцям ринку вирішувати конфліктні питання через суд, оскільки ринок є у приватній власності і міськрада не має жодних повноважень.


Нагадаємо, 10 травня, приватні підприємці ринку „Новий”, що розташований на перехресті вулиць Любінської і Петлюри, заблокували рух автотранспорту через незаконне, на їхню думку, позбавлення місця роботи, адже власники „Нового” збираються закрити ринок і влаштувати на його місці супермаркет та автостоянку.

Міський голова Львова Андрій Садовий створив робочу групу для вивчення конфліктної ситуації навколо ринку „Новий”.

Повідомляє Обсерватор з посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *