ОСТАННІ НОВИНИ

Громадська колегія при ДПА вивчає проект Податкового кодексу

|

Громадська колегія при ДПА у Львівській області просить громадські організації активніше долучатися до опрацювання проекту Податкового кодексу. На думку її голови Олени Бей, від цього залежать умови ведення бізнесу на Львівщині зокрема та в Україні загалом.

Учора проект Податкового кодексу України та зміни до Закону України «Про державну податкову службу в Україні» обговорбвалися на черговому засіданні громадської колегії.

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк відзначив важливість громадського обговорення Податкового кодексу, адже, на його переконання, саме зараз можна усунути всі суперечності чинного податкового законодавства та реально удосконалити його, зокрема звернути увагу на зміни до спрощеної системи оподаткування.

Натомість голова Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес упевнений, що прийняття нового Податкового кодексу неможливе без впровадження пенсійної реформи.

Начальник юридичного управління ДПА у Львівській області Лілія Парпан повідомила учасникам колегії, що її управління детально розглянуло матеріали судових справ за позовами підприємців Львівщини до ДПА області та на підставі цього аналізу розробило пропозиції щодо вдосконалення Закону України «Про державну податкову службу в Україні». Вона закликала членів Громадської колегії до 10 липня подати пропозиції та доповнення до проекту ЗУ «Про державну податкову службу в Україні», які би враховували інтереси бізнесу.

Кодекс має стати першим законодавчим актом в Україні, який вміщуватиме норми, пов’язані з нарахуванням та сплатою податків, забезпечуватиме комплексне врегулювання питань, пов’язаних з оподаткуванням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *