ОСТАННІ НОВИНИ

Почесний консул Німеччини просить журналістів не втручатися в конфлікт її родини

|

Почесний консул Німеччини у Львові Мирослава Дякович заявляє, що проти неї замовили чорну піар-кампанію і просить журналістів не втручатися в приватну справу її сім’ї. Сьогодні почесний консул скликала прес-конференцію, щоб спростувати усі, за її словами, неправдиві речі, які прозвучали у ЗМІ, і попросила мас-медіа більше не турбувати її з цього приводу.

Зі слів Мирослави Дякович, нещодавня спроба підпалу її офісу на вулиці Римлянина, пікет громадської організації „За національні інтереси”, підпал перукарні дочки та автомобіля зятя, а також публікації в газетах та інтернет-виданнях є замовленими з провокаційною метою і не стосуються її діяльності як консула.

„Провокаційні заходи, які відбулися у Львові, не стосуються моєї професійної діяльності як почесного консула. Проти мене замовили чорну піар-кампанію, щоб вплинути на рішення суду. Як юрист я вважала за свій професійний обов’язок не втручатися в діяльність суду, оскільки знаю, що це карається законом”, – повідомила вона.

М.Дякович заявила, що добре знає ім’я організатора брудних заходів, однак називати його відмовилася, посилаючись на те, що готує судовий позов. „Я підготувала позов до так званої організації „За національні інтереси”, – сказала вона.

Щодо судової тяганини з зятем Нестором Шалаєм, адвокат якого нещодавно на офіційній прес-конференції звинуватив її у підробці договору купівлі-продажу частки у кіноконцертному комплексі «Міленіум», Мирослава Дякович заявила, що це банальна приватна родинна справа, яка не може цікавити громадськість.

„Суд з зятем – банальна приватна справа. Якщо між подружжям щось не складається, то хто винен? Теща. Мова не йде про фінансовий конфлікт, мова йде про конфлікт між дітьми”, – запевнила вона.

На запитання журналістів, чому ж зять пікетує її як консула, Мирослава Дякович запропонувала запитати про це у нього.

Нагадаємо, пані Дякович звинувачують у підробці акту купівлі-продажу 63% споруди кіноконцертного комплексу „Міленіум”. Звинувачує консула у цьому її зять Нестор Шалай. Минулого тижня про це від імені пана Шалая заявив його адвокат Василь Квак. За його словами, підпис, що стоїть під цим документом не є підписом Нестора Шалая. М.Дякович каже, що власницею „Міленіума” є вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *