ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники спостерігають значне пожвавлення на західному кордоні України

|

Уміжнародних пунктах пропуску „Шегині”, „Краковець”, „Рава-Руська” у літні місяці працюватиме мобільний комплекс прикордонного контролю „Потік А”. Він використовуватиметься у разі різкого збільшення пасажиро-транспортного потоку, для оформлення організованих груп туристів, футбольних вболівальників щодо яких буде попередня інформація про перетин кордону, повідомляє п рес-служба Західного регіонального управління.

Пов`язане це з різким збільшенням кількості бажаючих перетнути західні кордони України. Зокрема, близько 7 тисяч громадян України, за інформацією Державної прикордонної служби України, придбало квитки на чемпіонат світу з футболу, який відбудеться у Німеччині. Левова частка з них їхатимуть на мундіаль через міжнародні пункти пропуску Західного регіонального управління.

Зростає і кількість іноземців, що приїджають до України.М айже в півтора рази збільшилася кількість туристів з Австрії, Бельгії, Греції, Данії, Естонії, Іспанії, Італії, Канади, Литви, Сполучених Штатів Америки, Туреччини, Японії, Нідерландів, Німеччини. Вдвічі більше приїхало до України громадян Швейцарії, Сербії, Чорногорії, Монголії, втричі – Великобританії, Йорданії, Латвії, Сан-Марино. Вп’ятеро більше приїхало до України громадян Мексики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *