ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 3 тисяч львівських дітей відпочиватимуть у пришкільних таборах

|

66 шкіл Львова отримали дозволи територіальних санепідслужб на відкриття пришкільних таборів, де відпочиватиме близько 3 тис. дітей. Про це прес-службі міськради повідомив начальник управління освіти Львівської міської ради Костянтин Лазурко.

Табори працюватимуть у всіх районах Львова:

Галицький район – 8 таборів з охопленням 240 дітей;

Личаківський район – 4 табори з охопленням 225 дітей;

Сихівський район 11 таборів з охопленням 500 дітей;

Франківський район – 23 табори, зокрема 2 наметових, 2 прогулянкових з охопленням 900 дітей;

Шевченківський район – 20 таборів з охопленням 1000 дітей.

Минулого року у нашому місті працювали 36 пришкільних таборів, в яких відпочили 2050 дітей.

Цього року табори працюватимуть в основному в червні – першій половині липня і перебуватимуть в них здебільшого учні молодших класів. Обслуговуватимуть табори вчителі шкіл, які ще не є у відпустках. Діти перебуватимуть в пришкільних таборах протягом 6 годин і забезпечуватимуться одноразовим гарячим харчування, згідно з вимогами припису Головного санітарного лікаря у Львівській області від 25,04.2006 р. № 1949/03. Організація харчування здійснюватиметься за батьківські кошти. Норми харчування передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591 „Про забезпечення норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах”. Вартість харчування (обіду) в межах 3,50-4,00 грн. (Такою була вартість безоплатних обідів, які протягом навчального року отримували діти соціально незахищених категорій).

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 07.04.2006 р. № 624 координацію діяльності структурних підрозділів міської ради, спрямовану на організацію дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей та учнівської молоді покладено на відділ роботи з молоддю управління культури Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *