ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина розпочала підготовку до інвестиційного ярмарку “Україна-ЄС”

|

Львівщина розпочала підготовку до інвестиційного ярмарку “Україна-ЄС”, передає прес-служба обласної адміністрації з посиланням на першого заступника голови ЛОДА Валерія П’ятака. “Львівська область розпочала активну підготовку та пошук партнерів на VI Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості “Україна-ЄС”, який проходитиме 4-6 жовтня 2006 року у м. Львові” – зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації В. П’ятак під час зустрічі з австрійськими інвесторами.

За словами В. П’ятака, область “вже зараз активно бере участь у різноманітних міжнародних виставково-ярмаркових заходах та форумах, щоб перспективні інвестори відвідали Львівський форум у жовтні”.

Зокрема, 1-3 червня 2006 року у м. Одесі делегація області взяла участь у ІIІ Міжнародному форумі інвестицій та інновацій, де представляла інвестиційні можливості Львівської області та поширювалися інформаційні буклети і запрошення до участі у VI Міжнародному ярмарку інвестицій та нерухомості у м. Львові. Крім інвесторів, запрошення було вручено Ксенії Ляпіній – раднику Президента України, голові Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, а також Віктору Івченку – голові державного агентства України з інвестицій та інновацій, які пообіцяли презентувати інвестиційні проекти Львівщини.

З 31 травня по 2 червня 2006 року у м. Вроцлаві, Республіка Польща, представники нашого регіону на чолі з першим заступником голови Львівської облдержадміністрації В. П’ятаком брали участь у XI Міжнародному Форумі підприємців FUTURALLIA ‘2006, на якому були представлені інвестиційні пропозиції Львівської області у галузі машинобудування та консалтингова діяльність організацій нашого регіону.

Натомість першого червня відбувся візит групи підприємців, організована за сприяння Львівської облдержадміністрації та Львівської торгово-промислової палати, в рамках якого відбулася презентація Львівщини у м. Кракові, Республіка Польща, на Міжнародній виставці інвестицій і управління нерухомістю PROPERTY-INVEST.pl, де були представлені інвестиційні можливості та пропозиції до співпраці нашої області.

З метою належного представлення інвестиційного потенціалу нашого регіону, Львівщина буде презентуватися на Українсько-швейцарському інвестиційному та банківському форумі, який відбудеться з 4 по 10 липня 2006 року в Давосі (Швейцарія). До участі у форумі з швейцарського боку запрошені понад п’ятсот банківських установ, представництв іноземних банків та інвестиційних компаній, які керують капіталами з понад 90 країн світу і засвідчили великий інтерес щодо можливості інвестування в українську економіку та зацікавлені встановити корисні контакти з лідерами бізнесових та політичних кіл України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *