ОСТАННІ НОВИНИ

У СІЗО продовжуються репресії – адвокат Крісман

|

У горезвісному СІЗО, керівником якого був Василь Романишин, якому інкримінують побиття працівників слідчого ізолятора продовжуються репресії – переконана адвокат потерпілих у даній справі Наталія Крісман. “Нещодавно керівництво дало догану працівнику, котрий першим почав відверто говорити про те, що насправді відбувається у СІЗО Олегові Вовку”, – повідомила пані Крісман у коментарі “Львівському порталу”.

Наталія Крісман переконана, що “риба гниє з голови”, а відтак звертатиметься до вищого керівництва у Києві, аби “загнившу систему у Львіському СІЗО” виправляли завдяки звільненню начальства.

Нагадаємо, що Г алицький районний суд міста Львова продовжить розгляд кримінальної справи колишнього начальника СІЗО Василя Романишина 7 та 8 червня. Саме тоді суддя допитуватиме більше десяти свідків, які розкажуть про численні моральні та фізичні знущання екс-керівника слідчого ізолятора.

Загалом пану Романишину інкримінують зловживання владою (ст.364 ККУ ч.3) та службове підроблення та службову недбалість (ст.366, ст.367 ККУ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *