ОСТАННІ НОВИНИ

Проти керівників „Cтрийжитлобуд” порушили кримінальну справу

|

Прокуратура Стрия порушила кримінальну справу відносно керівників ТзОВ інвестиційної компанії «Стрийжитлобуд» за ознаками шахрайства (ст.190 ч.4 ККУ). Встановлено, що працівники цієї компанії упродовж 2005–2006 років у вигляді інвестицій для будівництва багатоквартирного будинку на вул. Сагайдачного,13а,б у Стрию залучили понад 1 млн 700 тис грн громадян, а саме будівництво так і не розпочали.

Не розпочали, бо не мають проектної відповідної документації, дозволів на будівництво, земельна ділянка за цією адресою виділена для зовсім інших цілей. Всі ці обставини зараз з’ясовує слідство, яке проводить спеціалізований слідчий підрозділ УМВС у Львівській області. Про це власкору Західної інформаційної корпорації повідомив прокурор м.Стрия Антон Марушій.

Натомість директор компанії «Стрийжитлобуд» Андрій Урумян вважає увесь ажіотаж навколо будівництва замовленою справою колишніх співвласників. У період передвиборчої кампанії, коли він балотувався на крісло мера, на телебаченні транслювалася програма про махінації з будівництвом у Стрию й побиття Петра Мікаєляна, який власне й був цим співвласником. Зараз 2/3 інвесторів переоформили договір на вигідних умовах для них, щоб отримати житло у будинку за іншою адресою, який, за словами Андрія Урумяна, на 95% готовий. Решта інвесторів отримують свої гроші назад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *