ОСТАННІ НОВИНИ

Вихованці військового ліцею імені Героїв Крут проводять польовий вихід на Яворівському полігоні

|

На Яворівському полігоні Західного оперативного командування розпочався польовий вихід вихованців другого курсу Львівського військового ліцею імені Героїв Крут, по це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Очолює навчальний процес командир роти ліцеїстів підполковник Богдан Базельчук.

Подібні навчання ліцеїстів відбуваються щорічно з метою закріплення на практиці теоретичних знань, набутих на уроках з військової та допризовної підготовки, а також отримання необхідних для подальшого навчання у військових навчальних закладах навичок.

За словами начальника ліцею Романа Саляка, проблем з організацією та перебуванням на полігоні вихованців ліцею немає. Керівництво Західного оперативного командування, окремої механізованої бригади, яка дислокується у Львівській області, забезпечують максимально сприятливі умови для проведення першого в житті юнаків подібного заходу.

Відповідно до навчальної програми на полігоні відпрацьовуються усі аспекти армійського життя, зокрема, розпорядок дня у польових умовах, заняття на навчально-бойовій техніці, практичні вправи стрільб зі стрілецької зброї.

За період існування ліцею його випускниками стали понад 2 тисячі юнаків, з них 800 стали офіцерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *