ОСТАННІ НОВИНИ

Мальтійська служба допомоги годуватиме самотніх людей гарячими стравами

|

Мальтійська служба допомоги від сьогодні і до кінця цього року реалізовуватиме замовлення Львівської міської ради проект «Підтримуюче харчування», про це повідомила прес-служба міськради. Проектом передбачено надання других гарячих став бідним самотнім людям похилого віку.

Третій рік поспіль найбідніші люди нашого міста мають можливість отримувати гаряче харчування високої калорійності. Для багатьох це єдина гаряча страва на день. Для більшості, крім можливості поїсти, це ще й можливість заощадити невеликі, але дуже необхідні гроші для вирішення інших важливих проблем.

Клієнти проекту отримуватимуть харчування кожного дня крім неділі в двох їдальнях. Вартість одного обіду становитиме близько семи гривень, а загальна вартість соціальної послуги затверджена Львівської міською радою в сумі 119700 гривень для 100 осіб. Перший день роботи показав, що на цю послугу є величезний попит, і засвідчив потребу в соціальному замовленні.

Разом з тим, зважаючи на трирічний досвід роботи по реалізації соціального замовлення Львівської міської ради, не вдається вирішити ряд проблем, які при цьому виникають. Зокрема оплату адміністративних витрат, авансування оплати послуги.

Крім «Підтримуючого харчування» Мальтійська служба допомоги» двічі на тиждень годує 250 потребуючих людей гарячими зупами. Вперше за 15річну історію існування благодійної кухні вона фінансується львівськими приватними добродійниками на 100%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *