ОСТАННІ НОВИНИ

Бютівці ще не визначилися з приводу завтрашнього сесійного засідання

|

Долю завтрашнього сесійного засідання депутати Львівської міської ради досі не вирішили. Ініціативу комісії з питань депутатської діяльності, етики та законності, яка ініціювала перенесення сесії, підтримали фракції УНП та „Наша Україна”. Натомість фракції ВО„Свобода” та партії „Пора” наполягають на завтрашній роботі. А друге за чисельністю у міській раді депутатське об’єднання – БЮТ – визначиться тільки ввечері.

Як повідомив „Львівському порталу” керівник фракції БЮТ у міській раді Роман Федишин, його колеги можуть прийняти рішення про відкликання сесії, незважаючи на результати засідання колегії, яке призначене на 17 годину. „Наша фракція є демократичною, нас є 25 осіб, і всі ми обговорюватимемо це питання на сьогоднішньому засіданні”, – сказав він.

Роман Федишин також заявив, що незадоволений підготовкою питань на сесію, однак йому також не подобається те, що у місті не вирішуватимуться важливі господарські питання. „Моя власна позиція була така, щоб прислухатися до комісії законності, яка ініціювала перенесення, але заслухавши аргументи колег, я виніс це питання на засідання фракції”, – наголосив Роман Федишин.

Натомість представник фракції політичної партії „Пора” Петро Адамик заявив, що на засіданні керівників фракції міської ради, яке щойно завершилося в кабінеті секретаря ради, його колеги сказали, що будуть переконувати свої фракції у тому, щоб таки провести завтра засідання. „Була тільки позиція комісії з законності, що сесія не підготовлена, бо секретаріат ще не має порядку денного”, – пояснив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *