ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські комуністи вимагають звільнити в.о. міністрів оборони та закордонних справ України

|

Львівські комуністи надіслали Президенту України Віктору Ющенко телеграму, у якій просить його «припинити беззаконня, яке чиниться у порту Феодосії, де намагаються незаконно висадитися на українську землю американські війська і бойова техніка». Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив перший секретар Львівського обкому Компартії України О.Калинюк.

Зміст телеграми подаємо повнотекстово:

«Шановний Вікторе Андрійовичу! Львівський обком Компартії України звертається до Вас як до Гаранта Конституції України і просить припинити беззаконня, яке чиниться у порту міста Феодосія, де намагаються висадитися на українську землю американські війська і бойова техніка.

Це суперечить Декларації про державний суверенітет України, Конституції України, і, зокрема, ст. 92, де зазначено, що допуск та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території України визначається виключно Законами України, які приймає Верховна Рада України.

Ми підтримуємо лідера українських комуністів Симоненка і вимагаємо негайно дати вказівку Генеральному прокурору України про порушення кримінальної справи проти посадових та службових осіб за ознаками ст. 365 Кримінального кодексу України, які допустили перевищення влади або службових повноважень щодо присутності американських військ у порту Феодосія.

Ми вимагаємо звільнити з займаних посад в.о. міністра оборони Гриценка А.С. та в.о. міністра закордонних справ Тарасюка Б.І.

З повагою перший секретар Львівського обкому Компартії України Калинюк О.Н.».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *