ОСТАННІ НОВИНИ

Колишній в’язень „тридцятки” збудує у Самборі храм

|

Колишній в’язень львівської „тридцятки” Роман Белей має намір збудувати у місті Самборі храм для усіх конфесій, про це він повідомив сьогодні під час своєї прес-конференції. Допормоги екс-в ’ язень чекає від „братів, сестер, друзів мерів міст та брата – депутата обласної ради”.

На макеті церкви, який він приніс видно сім основних куполів та 190 маленьких. Саме ці маленькі куполи означатимуть окремі держави, до яких він хоче звернутись із проханням долучитись до будівництва.

„Це буде святиня, котра об’єднає усіх вірних, усіх конфесій”, – переконаний пан Белей.

Загалом екс-в ’язень має намір збудувати храм досить великих розмірів : 174 метри довжини, 40 метрів шириною та висотою 100 метрів. Не зважаючи на те, що переговорів із місцевою владою Роман Белей ще не мав, він запевняє, що необхідна ділянка вже є.

Точної суми коштів, необхідних для будівництва цього храму екс-в ’язень назвати не може поки, однак вже підрахував, що сам фундамент святині обійдеться у 2 мільйони доларів США.

За задумом автора, у дворі церкви має бути гарний садочок та алеї з квітами, а довкола храму будуть стояти ангели.

У будівництві церков колишній в’ язень вже має досвід, оскільки він збудував вже одну церкву на території виправної колонії №30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *