ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський сумнівається, що 7 червня оголосять про створення „помаранчевої” коаліції

|

Сумнівною вважає появу сьомого червня у парламенті „помаранчевої” коаліції народний депутат України від Партії регіонів Олексій Радзієвський. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.

„Я маю сумнів, що ми почуємо про це сьомого червня. Як народний депутат знаю про суть протиріч, адже там панує атомсфера ультиматумів” – сказав він і додав, що навіть якщо така коаліція й буде створена, то вона буде „легкоранима й, мабуть, носитиме тимчасовий характер”.

Народний депутат зазначив, що у середовищі „помаранчевих” існують гострі протиріччя щодо розподілу посад. „Інших причин немає – вони ніяк не можуть домовитися щодо того, хто яку посаду обійме” – наголосив народний депутат.

На його думку, такі перерви ідуть на шкоду інтересам українців, бо у Верховній Раді накопичилося 110 законопроектів, життєвоважливих для України. „Народні депутати працюють на постійній основі і вони мають відпрацьовувати той кредит довіри від виборців” – наголосив він. Водночас О.Радзієвський наголосив, що „регіонали” готові блокуватися з будь-якою політичною силою чи окремими народними депутатами при умові, що вони готові стати „під наш державний прапор і працювати на вирішення національних проблем”. „Саме той і буде нашим союзником і таких є чимало і в „Нашій Україні”, і БЮТ, і КПУ і в СПУ” – наголосив представник фракції Партії регіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *