ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник попросив Секретаріат Президента зачекати до проведення сесії облради

|

Голова ЛОДА Петро Олійник попросив Секретаріат Президента не виносити остаточного рішення щодо звільнення чотирьох голів РДА до закінчення позачергової сесії обласної ради, призначеної на завтра. Про це П.Олійник повідомив учора, відповідаючи на запитання журналістів. Депутати звернулися до мене, щоби не розглядалося це питання до сесії у Секретаріаті Президента. Я пішов депутатам назустріч і попросив, щоби до понеділка вони не приймали рішення, хоча ви розумієте, що я не маю права вказувати, я просто попросив” – зазначив він.

Водночас голова ЛОДА сказав, що під час перебування у Львові перший заступник голови Секретаріату Іван Васюник не обговорював з ним свої зустрічі з головами РДА, яких Олійник подав на звільнення. “Я думаю, що Іван Васюник не зобов’язаний зі мною ділитися, що він отримав інформацію він якогось голови райадміністрації” – зазначив П.Олійник.

За його словами, під час перебування Васюника вони обговорювали підготовку до ювілею Івана Франка, проведення глобальної наради по митних переходах та наради за участю президента про розвиток автомобілебудування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *