ОСТАННІ НОВИНИ

Додаткові види обслуговування принесли “Укртелекому” на 293% більше доходів

|

У першому кварталі поточного року доходи Львівської філії ВАТ «Укртелеком» від надання послуги «Додаткові види обслуговування» зросли на 293 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а кількість номерів збільшилася на 364 відсотки. Пр оце повідомила прес-служба Львівської філії ВАТ “Укртелеком”.

Відтак, переваги та ефективність у спілкуванні за допомогою нового виду обслуговування – замовлення додаткових послуг місцевого телефонного зв`язку за телефоном – підкорили ще більше абонентів. Адже – ніяких черг, підписання договорів, заповнення бланків.

Замовити послугу можна навіть не виходячи з дому, потрібно лише: зателефонувати за єдиним для всієї України номером 8-800-507-05-50 (дзвінки безкоштовні) ; назвати адресу, за якою встановлено телефон;

– отримати від оператора номер телефону, за яким приймаються замовлення на отримання додаткових послуг місцевого телефонного зв`язку; з ателефонувати за наданим номером до відповідного підрозділу Укртелекому та замовити потрібну послугу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *