ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде фестиваль дитячого пленерного малюнку “Золотий Мольберт”

|

Четвертий міжнародний фестиваль дитячого пленерного малюнку “Золотий Мольберт” проходитиме у Львові з 27 травня до листопада цього року. Повідомила прес-сужба Львівської міської ради. Перший тур пленеру розпочнеться вже 28 травня і закінчиться 1 червня.

28 травня об 11 годині відбудеться урочисте відкриття фестивалю. Охочі зможуть послухати хор Миколи Лисенка “Боже, великий, єдиний”, а також гімни країн-учасниць. Учасників благословлятимуть Владики різних конфесій. Зокрема, запрошені кардинал Любомир Гузар, патріарх Філарет, кардинал Мар’ян Яворський та інші. О 12 годині розпочнеться творча робота дітей-учасників. За творчим процесом протягом дня спостерігатиме почесне журі фестивалю.

Того ж дня виступатимуть дитячі ансамблі з піснями та хореографічними композиціями. Журі оцінить творчі роботи дітей за чотирма віковими категоріями: 1-а – діти віком від 3-х до 5-ти років, 2-а – діти віком від 6-ти до 8-ми років, 3-я – діти віком від 9-ти до 12-ти років, 4-а – діти віком від 13-ти до 17-ти років. Вже о 19 годині розпочнуться українські вечорниці для дітей та гостей свята.

Окрім того в рамках фестивалю з 26 до 28 травня проходитиме Всеукраїнський семінар з проблем викладання художньо-естетичних дисциплін у загальноосвітніх школах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *