ОСТАННІ НОВИНИ

Заявки на участь у фестивалі „Тарас Бульба” приймають до десятого червня

|

Відбірковий тур на найстаріший український рок-фестиваль „Тарас Бульба” у Львові відбудеться шостого липня. Львівські гурти, які бажають взяти у ньому участь, повинні надіслати свої заявки вже до десятого червня.

З ініціативи львівського музиканта та композитора Юрія Шаріфова відбіркові тури фестивалю у Львові відбуваються винятково „на живо”. Для участі у ньому цього року потрібно упродовж 1-10 червня вислати заявку та демо-запис (за адресою 79005 Львів, 5 п/с 537) або ж занести їх в клуб-кафе „Лялька”.

Після цього дванадцять відібраних колективів повинні взяти участь у прослуховуванні „на живо”, що заплановане на шосте липня у „Ляльці” та виступити у концерті переможців львівського відбіркового туру, який відбудеться наступного дня після відбору.

Рок-фестиваль „Тарас Бульба” є конкурсом, що охоплює всі стилі та напрямки сучасної рок-музики. До участі в конкурсі допускаються виконавці з сіх регіонів України, що мають у своєму репертуарі не менше семи пісень українською мовою або ж інструментальних композицій. Участь у фестивалі безкоштовна. На конкурс допускаються тільке „живе” виконання.

У цьому році найстаріший рок-фестиваль України – “Тарас Бульба” святкує свою 15-ту річницю. На фестивалі виступали Віктор Павлік та гурт “Анна Марія”, гурт “Плач Єремії”, Руслана, Ольга Юнакова, гурт “Пліч-о-пліч”, Ніна Матвієнко, Жанна Боднарук, Олександр Богуцький, Марійка Бурмака, Лері Він, Каріна Плай. На ньому також звучала музика з Австрії, Росії, Словаччини, Німеччини, Канади, Бельгії, Польщі, Франції, Молдови та Білорусі.

Зараз фестиваль “Тарас Бульба” – це культурно-мистецькій акція, спрямована на розвиток та популяризацію вітчизняної молодіжної культури та естетики. Фестиваль сприяє піднесенню української національної ідеї серед молодих творчих сил, зростанню професійного рівня українських виконавців, продюсуванню та допомозі обдарованій молоді, пропаганді вітчизняних виробників та товарів.


Орієнтовна дата проведення фестивалю – 14-16 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *