ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет підприємців Львівщини ініціює скасування податкової накладної

|

Комітет підприємців Львівщини ініціював скасування податкової накладної, яка на їх думку, фактично не має жодної самостійної функції і лише ускладнює документообіг. Таку думку підтримали і львівські податківці та народний депутат України, голова Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Ксенія Ляпіна.

Зокрема сьогодні в рамках програми „Геть податкову накладну!” відбувся „круглий стіл” за участю нардепа, представників підприємницьких асоціацій та ділових кіл Львівщини. Відтак усі учасники „круглого столу” зійшлися на думці, що податкова накладна – бюрократичне нашарування, яке абсолютно не виконує свою функцію, що на нього покладена.

„Проблему реформування податкового адміністрування усівдомлюють і у Міністерстві фінансів, яке вже встигло розробити свої пропозиції щодо цього та Державна податкова адміністрація”, – сказала пані Ляпіна. За її словами, зараз варто зосередитись на окремих законах, які можуть змінити порядок адміністрування. Відтак, як запевнили представники бізнесу, вже за місяць-другий можна очікувати на зміни до Закону України „Про ПДВ”.

Як запевнила пані Ляпіна, Прем’єр-міністр України вже доручив провести громадські консультації з цього питання. „Зараз важливо аргументовано довести владі те, що такі зміни будуть корисні суспільству, бо мало хто розуміє, що соціальні обіцянки виконуються за рахунок бізнесу”, – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *