ОСТАННІ НОВИНИ

Батенко зустрівся з кінорежисером Янчуком

|

Заступник голови ОДА Тарас Батенко сьогодні зустрівся з кінорежисером, заслуженим діячем мистецтв України Олесем Янчуком, котрий відомий львів’янам як режисер фільмів «Залізна сотня», «Голод-33» та «Нескорений». Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

Під час зустрічі Олесь Янчук повідомив Тараса Батенка про творчі плани – вже наприкінці серпня цього року на Львівщині розпочнуться зйомки нового художнього фільму «Владика Андрей», сюжет цього фільму присвячений постаті Митрополита Андрея Шептицького.

За словами режисера фільму «Владика Андрей» окрім повнометражного художнього фільму буде зроблено таж кілька-серійний варіант для перегляду по телебаченню. Вже написано сценарій, оглядаються такі об’єкти, як Палац Потоцьких, Жовківський, Унівський та Крехівський монастирі для проведення теле-зйомок . «На сьогодні триває пошук акторів, робляться проби на головну роль, — повідомив Олесь Янчук. – У Львові є багато хороших акторів, котрі будуть залучені до цього проекту. Це фільм про віру, зраду, честь, гідність та любов».

Бюджет фільму становитиме близько 10 млн. грн., 80 відсотків цих коштів за рахунок державного бюджету. Заступник голови облдержадміністрації Тарас Батенко запевнив режисера фільму, що Львівська облдержадміністрація всіляко долучиться до фінансування даного проекту та пошуку спонсорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *