ОСТАННІ НОВИНИ

Ухвали по гральному бізнесу мають напрацювати заступники мера – Стецьків

|

Депутати не розуміють, якої саме ухвали чекає від них міський голова Львова Андрій Садовий щодо грального бізнесу та реклами спиртних напоїв. Зокрема, голова комісії фінансів та планування бюджету Андрій Стецьків вважає, що ухвали мають напрацювати не депкомісії, а заступники мера.

„Заступник з економіки разом з іншими заступниками міського голови мають підготувати проекти ухвал, а вже ми їх будемо виправляти відповідно до чинного законодавства”, – сказав Андрій Стецьків у коментарі „Львівському порталу”.

На думку депутата, в ухвалах міської ради має йтися про різного роду обмеження, які регулюються законами України.

„Чинні закони також нормальні. Нікому не дозволяється розпивати спиртні напої на вулицях міста, інша справа, що контролюючі органи не виконують своїх службових обов ’язків. Я, чесно кажучи, доволі скептично до таких речей ставлюся. Тому що будь-яка заборона ні до чого доброго не призводить. Згадати лише 1986 рік, коли Горбачов хотів ввести сухий закон і чим це обернулося для держави”, – додав Андрій Стецьків.

Щодо ігрових автоматів, то депутат вважає, що у місті вони стоять незаконно, оскільки їм не давали ні землі, ні дозволів. «Їх просто треба ліквідовувати», – наголосив депутат міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *